Företagshälsovård - Må bra som individ, i familj, i grupp och i företag!

Alla uppdrag som gäller företagshälsovård skall förankras med arbetsledare/personalchef och görs helst med en uppdragsbeställning.


Våra ordinarie öppettider är:

Måndag-torsdag 07.00-16.00

Fredag 07.30-12.00


Bokning kan ske på båda våra mottagningar och på telefonnummer 0565 102 55.

PRIVAT FÖRETAGSHÄLOVÅRD

Fryksdalshälsan är en privat företagshäslovård som erbjuder ett omfattande program för helhetssyn på företaget för att ta tillvara humankapitalet på bästa sätt. I slutändan har detta positiva effekter på produktion, arbetsmiljö, och bidrar till att minska sjukfrånvaro och stärker hälsoekonomin för företaget och individen.ALTERNATIVA BEHANDLINGSINSATSER

Genom vårt nätverk erbjuda alternativa behandlingsinsatser som privatvård med akupunktur, diagnostiskt ultraljud

laserbehandling, stötvågsbehandling, kiropraktik, massage/reflexologi, osteopati och medicinsk Yoga.


Fryksdalshälsans verksamhet bygger på professionella och beteendevetenskapt grundade metoder. I vårt nätverk ingår olika specialister.  


INGEN FAST ANSLUTNINGSAVGIFT

Hos oss betalar du ingen fast anslutningsavgift utan betalar för de tjänster som används i det förebyggande insatserna med årliga hälsokontroller.


Vi har också avtal med de flesta försäkringsbolag som har en privat sjukvårdsförsäkring.

GODKÄND ANNORDNARE AV FÖRETAGSHÄLSOVÅRD

Vi är godkända annordnare av företagshälsovårdstjänster av försäkringskassan vilket för ett företag innebär att man kan få reducerade kostnader för utredningar. 

CERTIFIERADE ENLIGT SS-EN ISO 9001

Sedan 2005 certifierade enligt SS-EN ISO 9001 genom vårt förebyggande arbete där hälsoprofilen ligger som grund till det. Vi kan erbjuda traditionella företagstjänster med arbetsmiljöarbete, förebyggande insatser, utredning, viss sjukvård/behandling, rehabilitering och utbildning.


TRÄNING OCH AKTIVITETER

Vi har också ett nära samarbete med Klubbelva och kan nu erbjuda bra företagspriser på träningskort, friskvårdsaktiviteter, träning, personlig träning, grupper och rehabilitering på olika nivåer.


För företag kan vi också erbjuda ledarskapsutveckling och arbetslivsorienterade tjänster.