Vår personal


Linda

Bäckström

VD

Leg. sjukgymnast/ergonom

KBT-terapeut

Marie-Louise Mauritzon

Leg. läkare

Företagsläkare/distriktsläkare

Ann-Louise

Folkesson

Leg. sjuksköterska


Åsa

Larsson

Leg. sjuksköterska


Gudrun

Grönqvist

Undersköterska


Vivianne

Wikström

Tjänsteledig

Leg. Psykoterapeut

Leg. Sjukgymnast/Fysioterapeut

Övriga resurspersoner finns presenterade under samarbetspartners.Fryksdalshälsan AB har i dag fem anställda, cirka 2 500 anslutna personer fördelat på 100 olika företag och omsätter tillsammans cirka 3 miljoner kronor. Vi arbetar i nätverk och har samarbete med många olika resurspersoner och konsulter, för att kunna erbjuda bästa möjliga vård och förutsättningar för god hälsa. Vår affärside är att fokusera på att våra kunder ska må bra. Med utgångspunkt från gammal och genuin erfarenhet och modern kunskap hjälper vi till att hitta rätt lösning när nya problmställningar dyker upp i vår tid.

Inriktningen i Fryksdalshälsans alla åtgärder och program är att deltagaren ska få en omedelbar och dirket behållning av sina nyvunna insikter - på ett enkelt och jordära sätt.

Vi vänder oss främst till grupper, t.ex.  personal i företag och organisationer.


Fryksdalshälsan AB bildades 1992 av Yvonne Backman och Inger Haglund Arnfedt som drivit företagshälsovårdsverksamhet. 1 april 2017 köpte Linda Bäckström verksamheten och är ensam ägare. Verksamheten är sammanslagen med Fryksdalshälsan FysioRehab (f.d. Hälsohuset i Fryksdalen) som har rehabilitering, sjukgymnastik/fysioterapi och kiropraktik som inriktning. Vi har avtal med olika försäkringsbolag och viss del landstingsavtal "vårdval fysioterapi".